maanantai 6. toukokuuta 2013

Ban Comic Sans

Pyydän anteeksi kaikkien silmien puolesta. Olen saanut huolestuneita viestejä siitä, että blogini yleisin fontti on Comic Sans. Tämä ei ole ollenkaan tarkoitus. Pyrin korjaamaan virheen. Blogien Jumala taitaa olla mulle jostain syystä tosi vihainen?

http://bancomicsans.com/


;)

perjantai 3. toukokuuta 2013

Oodi auringolle

Otin tammikuun lopussa tatuoinnin mieheni muistolle ja nyt Vapun aattona otin jo uuden kuvan, tällä kertaa selviytymiselle ja poikani kunniaksi. Koska ilman elämäni valoa ja päivänpaistetta en olisi ikinä edes yrittänyt.

Sielusiskot

On melko erikoista, että naisen pitää elää melkein 30 vuotta ja kokea suuri menetys ennen kuin ymmärtää ystävien merkityksen. Elintärkeyden.

Koen olevani erittäin siunattu ympärilläni olevista ihanista ystävistäni. Pyydän anteeksi nyt miehiltä, mutta olen todella kiitollinen "sielusiskoistani". Nämä naiset ovat rikastuttaneet elämääni ja auttaneet minua löytämään itseni. He jaksavat kuunnella kiukutteluani ja ovat yhtenä rintamana tukenani ja arvostavat päätöksiäni. He kannustavat minua nousemaan ja jatkamaan. Antavat minun olla minä. Ilman heitä olisin hukassa.

Minulla on paljon enemmän ystäviä nyt kuin vuosi sitten. Jokainen sielusisko on minulle tärkeä vaikka emme ole Sinkkuelämää-tyyppinen yhtenäinen porukka, vaan jokaisen kanssa minulla on erilaiset yhdistävät siteet. Älkää antako mun ikinä syrjäytyä rauhassa, älkää päästäkö irti!

"Elämässä ei ole tärkeintä se, miten selvitä myrskystä, vaan miten osata tanssia."