keskiviikko 16. tammikuuta 2013

If Something Should Happen To Me

Elokuun lopussa 2011 luin FB:stä tuttavani vaimon, kahden pienen lapsen äidin, kuolleen. Siis mitä? Ei minun ikäiseni nuoret vanhemmat ikinä kuole, paitsi maksimissaan elokuvissa? Ei niin voi tapahtua. Sitä oli hyvin vaikea uskoa. Kunnes minulle tuli syyskuun loppu.

Leskeksi jäänyt perheenisä onnistui luomaan surustaan todella kaunista musiikkia. Itseasiassa siitä prosessista syntyi yhtye End of August ja syksyllä julkaistu albumi The Deep Sleep.

Perheen tarina kerrottiin syyskuun alussa Meidän Perhe -lehdessä. Minullakin on tuo lehti. En ole avannut sitä sitten syyskuun. En ole myöskään kuunnellut kappaleita sitten syyskuun. En ennen kuin tänään.

Tämä tarina on silti ollut mielessäni todella usein. Aina se, että tiedän Petterin selvineen, on auttanut minua. Varsinkin suruni alussa mietin hyvin paljon EOA:n kappaleita ja tuota lehtiartikkelia.

Tänään sain FB:ssä (tietenkin) kutsun heidän keikalleen ja sinne menen ystäväni kanssa. Tätä hienoa musiikkia on päästävä kuulemaan! Päätin myös "kohdata pelkoni" ja kuuntelin kappaleen If Something Should Happen To Me. Se tuntuu sielussani saakka.

1 kommentti: