tiistai 13. marraskuuta 2012

Käsite, joka kuulostaa julmalta pilalta

Nuori leski.

Minusta Nuori leski on surrealistinen käsite. Sellaista ei pitäisi edes olla. On kuitenkin ja aika monta kertaa nyt lähiaikoina se on pistänyt minun silmääni ihan mediassakin. Minun on hyvin vaikea hyväksyä olevani leski. Monesti olen koittanut sitä asiaa blokata mielestäni, mutta en ole onnistunut. Täytyy kirjoittaa asia, että sen uskoo. Tai vaihtaa sen FB:n tietoihin, kuten minä tein.

Yllättävän monessa kohtaa ja surussani somen maailma on minua auttanut. On auttanut jotain asioita ymmärtämään, on auttanut mm. minua näkemään miestäni surevien määrän. On antanut minun auttaa ja on auttanut muita auttamaan minua. On antanut minulle ajattelemisen aihetta ja kirjoittamiseen jyvän.

Leski on siis leski, joku joka on menettänyt puolisonsa. Orpo on sellainen, joka on menettänyt molemmat vanhempansa. Entä lapsi joka on menettänyt isänsä? Sille ei ole edes omaa käsitettä.

3 kommenttia:

  1. Tämä on varmasti hyvä tapa purkaa ajatuksia, itse ainakin olen sen huomannut, vaikka omat murheeni ovatkin paljon pienempiä kuin sinun. Kirjoitat tosi hienosti, jatka ihmeessä ja toivon että tästä on sinulle hieman helpotusta. Voimia <3

    VastaaPoista
  2. Voimia myös täältä<3 Tämä on varmasti hyvä tapa sinulle jäsentää tapahtunutta ja päästä askel askeleelta eteenpäin. Tsemppiä<3

    VastaaPoista
  3. Kiitos Eeva ja Calice. Tämä kirjoittaminen kyllä tuntuu aika luontevalta. Toki on asioita joita ei ihan heti ainakaan pysty täällä sanomaan, ne tulee sitten joskus, jos tulee. Tai jää pöytälaatikkoon. :) Kuitenkin kaikesta kiukuttavasta tulen höpisemään!

    VastaaPoista